Dirigenten

Anne Lise Quorning arbejder til daglig som organist og korleder ved Fredenskirken, og er fra 2022 også korleder for Spicy Voices.
Anne Lise har studeret ved Det Jyske Musikkonservatorium i Århus med klaver som hovedfag.

Sangen fylder meget for Anne Lise. Hun har modtaget sangundervisning af bl.a. docent Armeen Rasmussen og har som solist medvirket i værker som "Fynsk Forår", Vivaldis "Gloria", "Elverhøj" og har sunget med i flere operetteopsætninger.

Anne Lise har desuden taget Master Classes og efteruddannelse i korledelse – bl.a. på Voces Academy og Børnekorakademiet.

Om Spicy Voices

Spicy Voices er et blandet kor bestående af 25 korsangere fordelt på otte stemmer. Koret har et alsidigt repertoire, som omfatter dansk og udenlandsk pop, rock, ballader samt klassiske sange og evergreens.

Vi leverer værkerne i rytmiske og moderne arrangementer og synger såvel acapella som med musikledsagelse.

Vores korleder er Anne Lise Quorning, som har taget Master Classes i korledelse og har studeret på Det Jyske Musikkonservatorium.

Spicy Voices har koncerter hvert år, hvor vi synger i kulturhuse og kirker, til private fester og fødselsdage, og vi stiller også gerne op i shoppingcentre og under åben himmel til egnsfester og festivaler.