Dirigenten

Anne Katrine Christensen har siden 2014 været korets dirigent og kunstneriske leder.

Hun er uddannet AM’er fra Det Jyske Musikkonservatorium og kan skrive sangerinde, sangskriver, sanglærer og dirigent på CV’et.

Anne Katrine gør en stor dyd ud af at arrangere korsatser og lave personlige kompositioner til Spicy Voices. Hun sætter hele tiden barren højere for hvad koret kan opnå musikalsk.

I det daglige arbejder hun på Frijsenborg Efterskole, hvor hun står for det musikalske miljø og underviser i stemmetræning for hørehæmmede.
Derudover leder hun også det rytmiske kor Swing Singers, som er hjemmehørende i Silkeborg.

Anne Katrine bliver efterhånden kaldt ud i hele landet til at stå for forskellige workshops, opsætninger og koncerter. Hertil kan nævnes medvirken som instruktør på Silkeborg Højskoles årlige korstævne, Silkeborg nytårskoncert og instruktør for utallige korworkshops.

Om Spicy Voices

Spicy Voices er et blandet kor bestående af ca. 30 korsangere fordelt på op til otte stemmer. Koret har et alsidigt repertoire, som omfatter dansk og udenlandsk pop, rock, ballader samt klassiske sange og evergreens.

Vi leverer værkerne i rytmiske og moderne arrangementer og synger såvel acapella som med musikledsagelse.

Vores korleder er Anne Katrine Christensen, som er uddannet fra den Det Jyske Musikkonservatorium med speciale i rytmisk korledelse.

Spicy Voices har koncerter hvert år, hvor vi synger i kulturhuse og kirker, til private fester og fødselsdage, og vi stiller også gerne op i shoppingcentre og under åben himmel til egnsfester og festivaler.